La Suceava, la 29 septembrie

Şedinţă festivă dedicată Zilei Persoanelor Vârstnice

În ziua de 29 septembrie a.c. (joi), între orele 10:00 şi 12:00, în Sala Unirii din cadrul Palatului Administrativ al judeţului Suceava, este programată şedinţa festivă dedicată Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, eveniment pregătit de Consiliul Judeţean al Organizaţiilor de Pensionari şi al Persoanelor Vârstnice Suceava.

Dintr-un comunicat al organizatorilor semnat de Vasile Palaghiu, preşedintele CNPV Suceava, aflăm că persoanele vârstnice de astăzi sunt nimeni altele decât „bunici, părinţi, profesori şi toţi aceia care v-au acordat sprijin şi încurajare, v-au că-lăuzit paşii până ce aţi ajuns oameni mari”.

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită oficial în fiecare an la data de 1 octombrie, începând din 1991. Această dată a fost stabilită la 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), în baza Rezoluţiei nr. 45/106. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: