Pentru centura Gura Humorului s-au făcut studii geotehnice pe 70% din traseu

 > Proiectul ar urma să fie predat în ianuarie 2023

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că documentaţia pentru centura ocolitoare a oraşului Gura Humorului urmează să fie predată în luna ianuarie, după care se va intra pe procedura de licitaţie pentru execuţie.

„Centura oraşului Gura Humorului, cu o lungime de 8 km, va fi construită în regim de autostradă, în coordonarea CJ Suceava care are ca partener CNAIR” a precizat Flutur.

El a menţionat că proiectul pentru această centură, parte integrantă a Autostrăzii Nordului, are un avans de circa un an faţă de restul drumului de mare viteză, urmând ca în ianuarie să fie predat.

„De altfel, pe 70% din centura Gura Humorului s-au făcut studii geotehnice pentru a se vedea calitatea solului şi soluţiile tehnice ce se impun” a precizat preşedintele CJ Suceava.

Centura oraşului Gura Humorului va avea un traseu prin zona parcului Ariniş, paralel cu râul Moldova. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: