În Burdujeni, după ce a comis un accident rutier

Un şofer băut a fost reţinut de cetăţeni 

Un şofer băut a fost reţinut, duminică, de cetăţeni până la sosirea poliţiştilor, după ce acesta a făcut un accident.

Astfel, duminică, în jurul orei 11:55, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism VW Touran  pe  str. Calea Burdujeni, în urma unui viraj incorect, a intrat în coliziune cu un autoturism Volvo ce se afla parcat.

În urma coliziunii, autoturismul marca VW Touran  a ricoşat într-un autoturism VW Tiguan, condus regulamentar de un bărbat din Suceava.

Întrucât şoferul vinovat se afla vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost reţinut de mai multe persoane aflate la faţa locului, până la sosirea echipajelor de poliţie rutieră.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior, la spital, i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI