Marian Andronache:

Am sprijinit întotdeauna tinerii să-şi spună cuvântul pe problemele care îi afectează în mod direct

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Suceava, consilierul judeţean Marian Andronache, vicepreşedinte al PMP pentru regiunea Nord-Est, a transmis, vineri, la conferinţa de alegeri din cadrul Organizaţiei Judeţene de Tineret din PMP Suceava, că a sprijinit şi va sprijini tinerii, pentru că aceştia vor fi cei care vor schimba fundamental lucrurile.

„Orice formaţiune politică care se respectă are o organizaţie de tineret puternică, vie şi implicată şi e bucuria mea că văd acest lucru realizat astăzi la nivelul filialei noastre” a declarat Marian Andronache.

El a subliniat că mereu a susţinut că tinerii sunt viitorul şi că sprijinit întotdeauna tinerii să-şi spună cuvântul pe problemele care îi afectează în mod direct.

„Am convingerea că abia atunci când voi, tinerii, veţi ajunge acolo unde meritaţi, lucrurile se vor schimba fundamental, cu adevărat. Voi sunteţi energie, deschidere, curaj şi, foarte important, competenţă. Aveţi nevoie doar de sprijin şi vă garantez că veţi găsi suportul de care aveţi nevoie în mine şi în familia PMP” le-a transmis tinerilor prezenţi la şedinţă Marian Andronache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: