DRDP Iaşi:

Se continuă lucrările pregătitoare pentru reparaţii asfaltice la Cumpărătura

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a anunţat, ieri, că se continuă lucrările pregătitoare în vederea executării de reparaţii asfaltice pe DN 2 în localitatea Cumpărătura din judeţul Suceava. DRDP Iaşi solicită şoferilor să circule cu atenţie.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a solicitat, de miercuri, înţelegere din partea şoferilor pentru disconfortul creat de lucrările care se execută pe DN 2/E 85 în zona Cumpărătura.

Lucrările sunt executate în regie de Secţia Drumuri Naţionale Suceava şi Secţia de Producţie a DRDP Iaşi şi vizează frezarea suprafeţei carosabile şi reparaţii cu mixtură asfaltică.

Sursa citată menţionează că termenul estimativ pentru finalizarea execuţiei este sfârşitul acestei săptămâni.

„Facem apel la înţelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul temporar creat, cu recomandarea de respectare a restricţiilor instituite în zona de lucrări” a transmis DRDP Iaşi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI