Russell Crowe, detectiv cu Alzheimer în ecranizarea unui roman poliţist al unui român

> Ecranizarea romanului de succes al românului Eugen Ovidiu Chirovici, The Book of Mirrors, îl va avea pe Crowe protagonist

Russell Crowe va juca în thriller-ul poliţist Sleeping Dogs Russell, ecranizarea romanului de succes The Book of Mirrors, al românului Eugen Ovidiu Chirovici.

Crowe va juca rolul unui fost detectiv de la omucideri, Roy Freeman, care are sarcina de a reexamina un caz brutal de crimă din trecut, în Sleeping Dogs. Producţia marca Nickel City Pictures marchează debutul regizoral al lui Adam Cooper, care a semnat scenariul împreună cu Bill Collage. Cooper şi Collage au mai semnat, anterior, scenariile pentru Assassins Creed şi Exodus: Gods and Kings.

Crowe îl va juca pe Roy Freeman, un personaj care suferă de Alzheimer şi care este supus unui tratament de ultimă ora. El trebuie să aiba de-a face cu consecinţele unei anchete din viaţa sa de dinainte de boală, legată de un condamnat la moarte arestat cu 10 ani înainte, care îşi susţine nevinovăţia.

Intrigat şi dornic să îşi recapete amintirile, Freeman apelează la ajutorul fostului său partener pentru a-l ajuta să reînvie cazul şi să descopere adevărul. Împreună, vor descâlci o reţea de secrete, dar vor trebui să facă şi descoperiri terifiante.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: