Bărbat arestat după ce şi-a ameninţat soţia şi copilul cu un cuţit, încălcând ordinul de protecţie

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat, marţi, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pentru violenţă în familie, distrugere, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, luni după-amiază, în jurul orei 18:30, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a pătruns fără drept în imobilul din localitate în care locuieşte soţia sa, împreună cu fiica sa minoră, şi a refuzat – la cererea expresă a femeii – părăsirea locuinţei.

Bărbatul a agresat fizic soţia şi fiica, le-a ameninţat cu moartea, cu un cuţit pe care-l avea asupra sa, a distrus telefonul mobil al soţiei şi, astfel, a încălcat măsurile dispuse în sarcina sa printr-un ordin de protecţie emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, respectiv nu a păstrat distanţa de minim 100 de metri faţă de soţie şi fiică şi faţă de reşedinţa acestora din Câmpulung Moldovenesc.

În acest caz, faţă de bărbat au fost demarate cercetări pentru „violare de domiciliu”, „violenţă în familie”, „distrugere”, „ameninţare” şi „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”.

Faţă de inculpat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar procurorii au solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc arestarea acestuia.

Prin încheierea penală, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute de art. 38”, pe o durată de 30 de zile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: