La deschiderea anului şcolar

Gheorghe Flutur a transmis un gând bun elevilor şi să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, împreună cu prefectul Alexandru Moldovan şi şeful ISJ Suceava, Grigore Bocanci, la deschiderea anului şcolar la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului.

„Deschidem o investiţie pe care o aşteptaţi de mult. Consiliul Judeţean Suceava a investit circa 1,3 milioane de euro pentru modernizarea acestei şcoli. Vă puteţi mândri că aveţi o şcoală de nivel european” a spus Gheorghe Flutur.

El a transmis „o mulţumire specială” pentru fostul director al acestei şcoli, Mihai Ciocoiu, care a luptat mult pentru investiţii în instituţie, dar şi actualei conduceri.

Gheorghe Flutur a subliniat că aproape un sfert dintre elevii şcolilor speciale din judeţ învaţă la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului.

El a menţionat că CJ Suceava coordonează din punct de vedere financiar unităţile şcolare speciale din judeţ şi a precizat că se fac investiţii la Fălticeni, la Grădiniţa cu Program Special, cu 105 copii, la Şcoala cu Program Special „Sf. Stelian” din Rădăuţi, „unde este o investiţie mare”, că se vor începe la Şcoala pentru elevi cu deficienţe de auz de la Bivolărie o investiţie de modernizare şi un campus nou.

Gheorghe Flutur a transmis un gând bun elevilor şi să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii, iar cadrelor didactice, să aibă foarte multă răbdare.

„Luptăm să vă asigurăm toate condiţiile” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: