La deschiderea anului şcolar

Gheorghe Flutur a transmis un gând bun elevilor şi să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, împreună cu prefectul Alexandru Moldovan şi şeful ISJ Suceava, Grigore Bocanci, la deschiderea anului şcolar la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) „Sf. Andrei” din Gura Humorului.

„Deschidem o investiţie pe care o aşteptaţi de mult. Consiliul Judeţean Suceava a investit circa 1,3 milioane de euro pentru modernizarea acestei şcoli. Vă puteţi mândri că aveţi o şcoală de nivel european” a spus Gheorghe Flutur.

El a transmis „o mulţumire specială” pentru fostul director al acestei şcoli, Mihai Ciocoiu, care a luptat mult pentru investiţii în instituţie, dar şi actualei conduceri.

Gheorghe Flutur a subliniat că aproape un sfert dintre elevii şcolilor speciale din judeţ învaţă la CSEI „Sf. Andrei” din Gura Humorului.

El a menţionat că CJ Suceava coordonează din punct de vedere financiar unităţile şcolare speciale din judeţ şi a precizat că se fac investiţii la Fălticeni, la Grădiniţa cu Program Special, cu 105 copii, la Şcoala cu Program Special „Sf. Stelian” din Rădăuţi, „unde este o investiţie mare”, că se vor începe la Şcoala pentru elevi cu deficienţe de auz de la Bivolărie o investiţie de modernizare şi un campus nou.

Gheorghe Flutur a transmis un gând bun elevilor şi să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii, iar cadrelor didactice, să aibă foarte multă răbdare.

„Luptăm să vă asigurăm toate condiţiile” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI