În municipiul Suceava nu se permite vânzarea de produse care conţin nicotină la automate

 Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a anunţat că în municipiul Suceava nu este permisă vânzarea, la automate, de produse care conţin nicotină.

El a arătat că s-a aplicat o sancţiune de 5.000 de lei în cazul amplasării unui automat în zona centrală a municipiului, automat prin care se comercializau produse cu nicotină.

Viceprimarul Lucian Harşovschi a arătat că legislaţia interzice vânzarea prin automate a produselor de tutun, dar că, extrapolând, se interzice şi vânzarea celor ce conţin nicotină.

„Ne protejăm copiii, protejăm minorii şi nu permitem comercializarea acestor produse care conţin nicotină, aşa-zise «vape-uri», prin automate” a spus viceprimarul.

El a menţionat că poliţiştii locali şi naţionali vor lua toate măsurile ca astfel de automate să nu mai fie pe raza municipiului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: