Volei masculin

CSM Suceava aşteaptă cu încredere un nou sezon în primul eşalon

 Una dintre cele mai vechi echipe ale oraşului Suceava este cea de volei masculin. Deşi a evoluat într-o sală improprie, formaţia suceveană a oferit publicului local momente de mare satisfacţie, evoluând în primul eşalon valoric de le egal la egal cu legende de la Steaua şi Dinamo.

Pe „linia” Traian Căldare – Victor Pancu, pentru a menţiona doi dintre corifeii voleiului sucevean, această grupare a trecut peste încercarea timpului şi a adus la iveală sportivi de mare calitate. După ani buni în care a tot participat la barajul de promovare în prima ligă, de această dată echipa aflată sub comanda antrenorului Tudor Orăşanu a promovat. Se spune că nu se ştie momentul potrivit pentru un astfel de pas, însă tinerii suceveni au dorit să demonstreze că vor şi pot.

Adevărul este că diferenţa între primul eşalon valoric şi cel de-al doilea în voleiul românesc este foarte mare şi este greu de surmontat acest handicap. Nu mai insistăm asupra faptului că deosebirea între sala Unirea şi cea de la LPS este una enormă. În trecut, când jucam cu „barosanii”, aveam un avantaj substanţial pentru că eram avantajaţi în „cutia de chibrituri” întrucât, la o greşeală tehnică, balonul ajungea imediat în tavan sau în margine…

Acum, sunt săli omologate, care au standarde europene, şi trebuie ca jucătorii suceveni să se adapteze.

„Ne vom prezenta la startul acestei competiţii şi îmi doresc din tot sufletul să nu ne facem de râs. Sper de asemenea să putem evolua în sala de la LPS şi să avem şansa să ne adaptăm la condiţiile acesteia.

Problema cea mai mare o va reprezenta lotul pe care îl vom avea la dispoziţie la starul campionatului. A fost un timp scurt pentru a găsi jucători buni şi nu am avut ce le oferi.

Acum va fi mai greu, dar cred că vom găsi totuşi ceva jucători cu experienţă care să ne ajute” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: