Începând de astăzi

Premierul Nicolae Ciucă face o vizită de două zile în judeţul Suceava

Premierul României, Nicolae Ciucă, este aşteptat, miercuri după-amiază, la Suceava, urmând a efectua o vizită de două zile în judeţ.

Potrivit CJ Suceava, miercuri, premierul Nicolae Ciucă va vizita Centrul Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie şi boli infecţioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanţare din PNRR.

Premierul va participa ulterior la semnarea contractului de execuţie a lucrărilor de consolidare, restaurare şi reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, lucrări finanţate prin Compania Naţională de Investiţii.

Urma ca autorităţile judeţene să prezinte ulterior programul vizitei premierului pentru ziua de joi, 25 august a.c. (N.B.)

Un comentariu

 1. Cosma Mă_ciucă says:

  Cârtesc unii că domnul Ciucă vine în Bucovina ca să taie panglica la o nuntă de-a lui Flutur,pe o toloacă… Dar și să asculte strigăturile lui Gheorghe pe care il muncește un talent ,un lirism dedicat,incă de când era mic și făcea poezele de 1 Mai dar și de 23 August,in care mai băga câte o strâmbă,ici-colo,ca mai târziu,când semna „Maria Loghin-Suceava”…
  Altă cârtire ar fi aceea că domnul prim-ministru are o criză de miniștri,a venit să-l pună pe Flutur ministru, la cultură sau la transporturi ,că cine,că când a mai văzut cineva un prim-vicepreședinte de la PNL să fie și poet și prozator,și gornist,și vestitor,și mincinos de îngheață apele… Și să umble lejer îmbrăcat cu bondița intre umeri,gata–gata să arunce o strigătură,de efect liberal,cum n-a mai văzut dumnealui de când păzea piciorul podului ,la Bagdad,pod care sta să cadă sub presiunea trupelor speciale iraqiene,ce stăteau la coadă,să se predea imperialistului american…
  Că după ce l-a exilat pe Drăgușanul.ro la Cluj-Napoca,să cucerescă acolo UNTOLD și Electric Castele,cu tot cu sigla si domeniul BRC omologate la OSIM pe numele veteranului măcăleandru,acuma a ajuns (despre Ghiță,zicem…) să fie el însuși consultant artistic pro-bono,in bula sa ,cea in care trăiește dumnealui,după trei mandate lipicioase…
  Săracă Țară a Moldovei,de au ajuns boierii tăi să facă strigături de nuntă și nunți butaforice,cu aceeași nuntași,din Botoșana,hojma… Iată și o strigătură cu potențial,pe care i-o sugerăm mărețului politruc-poet,spre cele necesare:
  Lele Ilca,nu te fasoli
  Că n-are cin’ te haragi!
  Iar Ilca să-i răspundă:
  Da’ eu am haragu’ meu
  Și mă haragesc când vreu!
  Bis!
  Că mai zic unii ,mai de neam-prost,așa,că dumnealor îi învață pe alții să facă nunți tradițional-pășunist-semănătoriste dar ei înșiși nici nu s-au cununat la sfat,că nu se știe cum e tradițional:cununat sau ne…
  la fel,domnu’ Ciucă să se ferească, pe cât poate, să pronunțe „Bucovina”,că il apucă plânsul pe Ghiță,după cum singur a spus,el,ca martir de serviciu al Bucovinei!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI