Jennifer Lopez şi Ben Affleck au hotărât „să se despartă pentru ceva timp”

> Ben Affleck s-a întors la Los Angeles, iar Jennifer Lopez a rămas în Europa după luna de miere

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au declarat că vor petrece câteva săptămâni departe unul de celălalt pentru a se concentra pe carieră şi pentru a-şi „întări” relaţia. Surse apropiate cuplului au declarat că aceştia au hotărât să se despartă pentru ceva timp.

Ben Affleck de 49 de ani s-a întors la Los Angeles, iar Jennifer Lopez, de 53 de ani, a rămas în Europa după luna de miere. Sursele declară că cei doi au preferat să se concentreze fiecare pe proiectele lor personale, ceea ce ar face iubirea lor „puternică”. Ambii consideră că timpul pe care l-au petrecut împreună le-a întărit relaţia.

„Ceea ce face unică relaţia lor este că ei cunosc mai bine ca oricine care sunt nevoile lor”, declara sursa. „Sincer, ei cred că a petrece timp separat îi face mai puternici. Şi e perfect pentru că atunci când sunt separaţi, câştigă mulţi bani. Este o situaţie win-win…”

Fără îndoială, nu e ceva de dorit să te desparţi de partener aşa de repede după căsătorie. Însă ei ştiu că mai au o viaţă în faţă şi se bucură de fiecare minut din călătorie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI