Începe construcţia lotului 1 al autostrăzii A 7

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunţat, marţi, că, începând cu data de 22 august a.c. începe construcţia lotului 1 al autostrăzii Ploieşti – Buzău.

„Am dat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pe lotul Dumbrava – Mizil, care trebuie finalizat anul viitor” a transmis Pistol.

El a arătat că acest lot are 21 km care includ 14 poduri şi un pasaj cu lungimea de 550 m. Costul este de 1,46 miliarde de lei (fără TVA), iar finanţarea se face prin PNRR.

Constructorul acestui prim lot este Asocierea Impresa Pizzarotti & CSpA – Pizzarotti SA – Retter Project Management. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: