Experienţă virtuală în adâncurile oceanului

În perioada 12 – 21 august 2022, Shopping City Suceava te invită să explorezi lumea subacvatică, în cadrul unui eveniment unic, „VR Shark adventure”. Cu ajutorul realităţii virtuale, aflăm că toţi cei dornici de aventură vor avea parte de o minunată călătorie în adâncurile oceanului, „experienţa fiind una cât se poate de reală”.

Centrul comercial sucevean informează că, timp de 10 zile, vizitatorii pasionaţi de explorare au oportunitatea de a se aventura într-o experienţă de neuitat. Simulatorul virtual îi va purta în zone uimitoare din adâncurile oceanului, unde vor descoperi atât frumuseţea, cât şi pericolele necunoscute ale vieţii subacvatice. „Pe măsură ce cuşca de scufundări coboară, virtual, în adânc, se vor bucura de o privelişte rară şi vor descoperi uimitoarea viaţă marină, precum şi rechinii răspândiţi în ocean”.

Călătoria virtuală durează aproximativ 5 minute şi presupune trei tipuri diferite de scufundări, oferind o experienţă mai blândă începătorilor şi una înspăimântătoare celor care se aventurează în adâncuri, cât mai aproape de rechini.

Participarea este gratuită. Se pot bucura de această experienţă unică şi captivantă atât adulţii, cât şi copiii cu vârsta de peste 8 ani. Evenimentul se va desfăşura între orele 11 şi 20, în zilele de 12 – 21 august a.c.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI