Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România

Un român s-a prezentat la RAR pentru a începe procedura de înmatriculare a unuia dintre cele 765 de exemplare ale modelului fabricat în ediţie limitată McLaren 765LT Spider. RAR: „Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.

„Colegii din RAR Griviţa au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediţie limitată: McLaren 765LT Spider”, anunţă Registrul Auto Român.

Reprezentanţii RAR precizează că sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere şi poate duce maşina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

Ei fac şi o glumă: „P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.

Internauţii au comentat şi ei. „Mă mir că a trecut”, „Să aveţi grijă să îl opriţi în trafic şi să îi luaţi talonul pt dimensiune anvelope şi noxe” sau „Cică nu-s bune că nu prea cumpără lumea…”, au scris aceştia.

Preţul unui exemplar porneşte de la 310.500 de lire sterline pe piaţa din Marea Britanie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: