Strada Tudor Vladimirescu a fost reabilitată

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că strada Tudor Vladimirescu din municipiul Suceava a fost reabilitată în totalitate. El a spus că această stradă este importantă pentru că face legătura între str. Mitropoliei şi str. Tipografiei.

Potrivit viceprimarului, lucrările de reabilitare au constat în înlocuirea covorului asfaltic, refacerea trotuarelor şi schimbarea bordurilor.

Astfel, strada, cu o lungime de 270 de metri şi o lăţime de 4,1 metri, a fost reabilitată pe o suprafaţă totală de 1.107 mp.

Au fost folosite borduri mari pe o lungime de 450 ml şi borduri mici pe 141 ml, fiind reabilitat trotuarul pe o suprafaţă de 490 mp.

„Nu ne oprim aici. Continuăm!” a transmis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: