Dosare penale pentru suceveni depistaţi la volan sub influenţa alcoolului

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool şi substanţe interzise, în weekendul 5 – 7 august a.c. poliţiştii au desfăşurat acţiuni la nivel judeţean. Au fost implicaţi peste 100 de poliţişti din structurile rutiere şi de ordine publică.

Aflăm că activităţile principale au fost concentrate în zonele în care s-au organizat evenimente sociale şi artistice cu participarea unui public numeros (Bucovina Motor Fest la Suceava, Suceviţa, Slatina, Vatra Dornei), dar şi în celelalte zone ale judeţului, în special în apropierea barurilor, cluburilor, discotecilor, sau unităţilor de alimentaţie publică.

Echipajele de poliţie rutieră cu autospeciale inscripţionate şi neinscripţionate au fost prezente în aceste zone şi au fost realizate peste 500 de testări cu aparatele etilotest, etilometru şi drugtest.

Am fost informaţi că prezenţa activă în trafic a poliţiştilor a dus la identificarea la timp a celor care au nesocotit legea, consumând alcool şi urcându-se la volan, în toate cazurile fiind suspendat dreptul de a conduce vehicule sau fiind întocmite dosare penale, prevenindu-se astfel producerea unor tragedii rutiere.

Doar în acest weekend, poliţiştii au identificat în trafic peste 20 de şoferi care au consumat alcool, rezultatele testărilor cu aparatul etilotest evidenţiind valori ale alcoolemiei care atrag răspunderea contravenţională sau penală. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: