Aproape 8.500 de vizitatori la Târgul meşterilor populari

Aproape 8.500 de vizitatori au fost în weekendul 29 – 31 iulie la Muzeul Satului Bucovinean, participând la manifestarea „Lume, lume… hai la târg!”.

La acest târg au participat 120 de meşteri cu produse meşteşugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari şi producători de bunătăţi (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, îngheţată etc.) pentru toate gusturile şi buzunarele.

Chef Cătălin Scărlătescu a gătit pentru public produsele gastronomice care l-au consacrat, iar Ansamblul „Ciprian Porumbescu” Suceava a susţinut momente artistice.

 În ciuda faptului că au fost multe reprize cu ploaie, au păşit pragul muzeului şi au fost prezenţi la eveniment 8.470 de vizitatori, informează Muzeul Naţional al Bucovinei.

„Mulţumim tuturor celor care şi-au petrecut weekendul alături de noi şi vă aşteptăm între 11 – 14 august, de această dată la Cetatea de Scaun a Sucevei, pentru un alt sfârşit de săptămână de poveste, cu iz medieval” a mai transmis ieri instituţia muzeală suceveană. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: