Potrivit proprietarului terenului din Pasul Palma

Zona rămâne deschisă pentru turişti

> Ilie Pelepco intenţionează să dezvolte acolo noi facilităţi turistice > Ne-am mutat din Anglia pentru a deschide aici o mică afacere şi a dezvolta zona

Proprietarul terenului din Pasul Palma, Ilie Pelepco, arată cu acte, inclusiv hotărâri judecătoreşti, că este deţinătorul unei suprafeţe de 1,5 ha în zona Pasului Palma, terenul fiind acum delimitat provizoriu. Potrivit lui, unii dintre cei care aveau mici afaceri în rulote şi care au folosit terenul respectiv încearcă să-i creeze probleme.

„Toate problemele au început de când am revenit din Anglia, unde am locuit aproximativ 7 ani. Anul trecut, în martie, am decis să vin definitiv în România, deşi am avut o situaţie de zece ori mai bună acolo decât aici. Ne-am mutat în România pentru că am avut oportunitatea să dezvoltăm o mică afacere, să dezvoltăm zona. Problemele au început când aici era plin de rulote şi ţigăneală. Noi am încercat să le eliminăm cât s-a putut de legal şi frumos. Oamenii n-au vrut să plece, iar apoi, prin cunoştinţe, prin relaţii, pentru că la noi mai predomină comunismul, văzând că suntem tineri, au zis: «Să-i sabotăm!»” a declarat Pelepco.

El a explicat că are în zona respectivă 1,5 ha, în baza unei hotărâri definitive şi irevocabile.

Totodată, Ilie Pelepco a spus că toate construcţiile pe care le-a ridicat pe terenul său au avizele necesare.

Mai mult, el a arătat că cei care aveau rulote în parcarea din Pasul Palma au fost lăsaţi să-şi facă micile afaceri cât timp el a lucrat în Anglia. Iar când s-a întors şi a început investiţia în zonă i-au creat probleme şi că doar prin amplasarea gardurilor care delimitează proprietatea a reuşit să-i scoată afară.

El a mai declarat că a lăsat totul deschis pentru ca turiştii să poată veni, să parcheze şi să admire peisajul.

Totodată, Ilie Pelepco a precizat că în zona parcării de lângă monument intenţionează să amenajeze o zonă pentru chioşcuri şi că va dezvolta noi facilităţi turistice, inclusiv un punct de belvedere.

Ilie Pelepco a menţionat că investeşte în dezvoltare banii pe care i-a câştigat cât timp a muncit în Anglia. (N.B.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: