Potrivit primarului Ion Lungu

Se lucrează la ultimele finisaje şi marcaje la parcarea subterană de la Piaţa George Enescu

> Lucrările ar urma să fie finalizate în următoarele două săptămâni

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că s-a intrat în linie dreaptă cu investiţia de modernizare a Pieţei George Enescu, prevăzută cu parcare subterană.

„Ne propunem ca până la sfârşitul lunii iulie să fie finalizate lucrările şi să terminăm de modernizat şi Aleea Saturn, care asigură accesul la piaţă” a declarat primarul.

El a menţionat că în prezent se lucrează la ultimele finisaje şi marcaje la parcarea subterană aferentă pieţei şi la elemente de automatizare.

Primarul a precizat că s-au adus mesele noi care urmează să fie amplasate în clădirea modernizată a pieţei şi că se montează noul transformator electric, pentru a se asigura necesarul de consum electric în zonă.

„Tot firma SUCT lucrează la reabilitarea Aleii Saturn prin asfaltare şi realizarea unui trotuar de acces cu pavele spre cabinetele medicale din zonă. Sper ca sucevenii, în mod special cetăţenii din cartierele George Enescu şi Obcini, să aprecieze noua piaţă modernă. În perioada următoare va fi scoasă la licitaţie hala de lactate din Piaţa George Enescu” a transmis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: