Refresh total la Foresta Suceava

Noul sezon competiţional a adus la echipa de fotbal a Sucevei a nouă echipă managerială şi promite o schimbare. De la primul antrenament am văzut o mulţime de tineri suceveni îmbrăcaţi în galben-verde, la fel ca şi antrenorii lor, Dorin Goian, Bogdan Tudoreanu, Vasile Prisacă şi Bogdan Pantea, toţi din judeţul nostru.

La schimbarea la „faţă”, în bine, au dorit să contribuie şi cei care îngrijesc stadionul „Areni”. Formaţia condusă de Neculai „Nae” Grosu a început un proces de toaletare a tribunelor şi de reîmprospătare a gazonului. Aşadar, la început de nou sezon competiţional, totul va fi pregătit pentru o nouă… „primăvară”. Nu trebuie omis faptul că stadionul a fost din nou omologat pentru competiţiile oficiale, aşa cum era şi normal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI