A fost prins beat la volan, având permisul reţinut pentru conducere sub influenţa alcoolului

> În aceste circumstanţe, un bărbat din Vatra Dornei a ajuns în arest

 Un bărbat de 31 de ani, din Vatra Dornei, a fost reţinut de poliţişti şi introdus în arest după ce a fost depistat în trafic conducând un autoturism băut şi fără permis.

Potrivit Poliţiei Suceava, duminică, la ora 20:30, în cadrul unei acţiuni pe linie de alcool, un echipaj de poliţie care acţiona pe raza municipiului Vatra Dornei, pe str. Argestru, a oprit în trafic un autoturism Fiat condus de un bărbat de 31 ani din Vatra Dornei. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcoolscop, a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat; bărbatului i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedând la verificarea în bazele de date s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reţinut din data de 12 iunie a.c., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile „conducere sub influenţa alcoolului” şi „conducere fără permis de conducere”.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Vatra Dornei, s-a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI