Vesel ești de neînvins!

Mesajele de tipul „vom face, vom lua măsuri, etc.” au avut şi au succes la electoratul român! Şi cu cât promisiunile sunt mai aberante, precum eliminarea pensiilor speciale în 30 de zile sau acţiunile mai nătângi – ca în cazul sacilor cu bani ai lui D.Diaconescu – şansele de a prinde 15-20% din voturi sunt garantate!

Mă şi întreb dacă parlamentarii care se caţără în cireş, pentru senzaţie mediatică, nu sunt votaţi de cetăţenii care sar din creangă-n creangă!  Şi sunt încântaţi că au reprezentant!

Acţiunile care urmează după „vom face” ne vor aduce „tot o fericire”, după cum spunea un prieten! Şi o să ne lovească o prosperitate de vom avea de dat şi la export! În Elveţia de exemplu!

Totuşi, pentru un „vom face” de succes trebuie să ne calculăm paşii ca la săritura în lungime!  Iar pentru asta, ne-a luminat Herr Klaus prin strategia sa „pas cu pas”! Strategia lui Băse o cunosc comesenii de la Cireşica, dacă mai ţin minte. Poate Jack Daniel’s ne poate spune!

Prin strategia  „pas cu pas” ne-au luat-o înainte toate ţările, dar noi ne-am păstrat pentru sprintul final! Şi nu doar la schi, tenis şi golf! În competiţia pe promisiuni îi batem pe toţi!

Am observat că pomişorii proaspăt plantaţi sunt înconjuraţi de o structură solidă de metal cu aspect de gratii de arest. Nu o să fugă puieţii! Aceste gratii au fost montate în zona Primăriei, Poliţiei Judeţene, Romsilvei. O fi doar o întâmplare? În rest sunt doar nişte pari înfipţi în pământ de care este legat copăcelul.

Sunt curios unde este cortul PNL pe care erau inscripţionate distanţele până la autostrada de la Suceava, Fălticeni, Broşteni, etc.! Ar fi bine să reapară, dar să scrie până când se vor finaliza  aceste realizări măreţe!

 O judecătoare (A. Stoicescu) spune că aveam coduri juridice mai bune pe vremea lui Ceauşescu! Corect! Sunt realizările M. Macovei. Si puse în practică de  portocalele lui Băse seamană cu justiţia din anii ’50, când analfabeţii ajungeau procurori şi judecători! Acum avem absolvenţi de „private”!

Geamandurile cu cruce apărute pe Litoral au generat dezbateri în Parlament! Cam multă bătaie de joc! Propun parlament cu o singură cameră! Camera Derutaţilor! Folosesc cel mai frumos cuvânt pentru asemenea reprezentanţi!

Biotehnologia şi Inteligenţa artificială evoluează foarte rapid, astfel încât vom deveni nemuritori! Trupul va ajunge la groapă, dar mintea va fi transferată unui robot! Cred că unele minţi transferate vor face să sară în aer circuitele aparaturii! Şi ce ne facem cu analfabeţii? Roboţii nu pun degetul!

DAN STRUTINSCHI

P.S.  1  Ia românească a revenit în forţă şi la noi, după ce a cucerit planeta! Cam stranie asocierea cu jeanşi rupţi şi tatuaje, zic eu! Dar sunt un moş cârcotaş.

P.S. 2 Cu întârziere (vârsta!) vă amintesc că „Ziua Drapelului” nu a fost aniversată în toate localităţile judeţului! Adică li s-a fâlfâit de eveniment!

P.S. 3  Când plecau la luptă, indienii americani se vopseau în culorile războiului. Rareş Bogdan  început în Parlamentul European lupta pentru integrarea României în Schengen! Rujat în nuanţele războiului!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: