Vesel ești de neînvins!

Postelnicu, sluga lui Ceauşescu, a declarat la procesul liderilor comunişti: „Am fost un dobitoc”! Nu poţi să-l contrazici; cum se cunoaşte el nu-l cunoaşte nimeni! Cred că el era şi mai „dobitoc” decât accepta.

Problema este că nu prea cunosc cazuri de români care să accepte că au „dat-o în bară”! S-a întâmplat din cauza altora! Despre tâmpeniile la nivel central românii cred că vinovaţi sunt americanii, evreii, UE, ruşii, „oculta mondială” etc..

Această situaţie este „corectată” de adversarii politici care dau entuziaşti de pământ cu „toate realizărilii” lor şi vor justifica propriile prostii prin celebra „grea moştenire”!

Astfel ne întâlnim cu permanente „noi începuturi” şi idei tot mai fanteziste ce vor fi puse în practică la Sfântul Aşteaptă! În socialismul cu „biruinţa la oraşe şi sate” cârcotaşii decretau că: „din greşeală în greşeală, spre victoria finală”! Si atunci şi acum victoria este împotriva românilor! Dar, ne place „schimbarea domnului”, nu însă şi continuarea „bucuria nebunilor”!

Asumarea „lipsurilor şi neajunsurilor” cum se spunea la PCR, este clar blocată de preocuparea naţională care străbate istoria noastră, cu unele excepţii: fuga de răspundere! Sau vom spune permanent ca Băse că: „nu am lovit copilul cu pumnul în stomac”, lucru care l-a mulţumit pe Turcescu! Completat cu celebrul: „Ruşine D-le Patriciu!”

Este o competiţie zilnică între păsări (ciori, porumbei) şi lucrătorii de la salubritate! Păsările golesc coşurile de gunoi în căutare de resturi alimentare, iar măturătorii fac curat! Cine este mai abil şi mai isteţ în acest meci? Ştim sigur „sponsorii” competiţiei! Noi!

De câţiva ani, partidele sucevene nu fac conferinţele de presă la sediu, în zilele şi orele cunoscute de toţi! De ce nu mai vor să „vorbeşte”? Ne fericesc doar cu comunicate scrise de alţii! Nu au ce spune, nu se mai critică reciproc (normal) sau dreptul la cuvânt îl doar şefii! Sau nu le pasă de noi că tot îi votăm neavând alternativă!

Mă întreb şi vă întreb, dacă în mijlocul unui comunicat de presă s-ar strecura o înjurătură sau o măscărie, ar sesiza cineva? La cât sunt de citite, doar cei din redacţia ziarelor ar afla! Din păcate sunt obligaţi să le cenzureze şi să ne lipsească de un hohot de râs! Râdem, totuşi, şi de conţinutul „normal” în multe cazuri!

Boris Johnson era să piardă mandatul de premier pentru o „băută” la sediu în carantină! Dacă la noi şi-ar pierde slujba cei care au băut în instituţii în timpul pandemiei s-ar reduce la jumătate numărul bugetarilor! La nivelul normal !

DAN STRUTINSCHI

P.S. 1  Când este în deplasare, „excrementele” lui Putin sunt colectate de gărzile de corp pentru a nu ajunge pe mâna adversarilor, care pot afla din analize bolile de care suferă. Alcoolismul lui Brejnev a fost astfel aflat. Personal cred că acest produs are pentru ei o inestimabilă valoare teoretică şi practică! Deciziile de anul acesta sunt luate cu fundul, nu cu capul!

P.S. 2   Anul acesta Lungu nu a mai oferit sarmale de Sânziene! Pentru pelerinii din zilele noastre s-ar nimeri mai bine o felie de pizza şi o cola!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: