Incendiu în zona garajelor de pe str. Nicolae Titulescu din Suceava

> Flăcările au pornit de la o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare

 Un incendiu produs zilele trecute în zona garajelor de pe strada Nicolae Titulescu din Suceava a pornit de la o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Potrivit serg.-maj. Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, au căzut pradă flăcărilor anexe construite din lemn şi acoperite cu azbest, pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Din cauza temperaturii ridicate, s-au degradat două ferestre din PVC de la o construcţie învecinată. În incendiu au pierit şi 21 de găini.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Pompierii militari suceveni au intervenit, miercuri dimineaţa, cu trei autospeciale de stingere în zona garajelor de pe strada Nicolae Titulescu din Suceava în spatele Grădiniţei „Aşchiuţă”. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent, cu pericol de propagare la construcţiile din apropiere.

În sprijinul pompierilor militari a venit şi un echipaj de jandarmi aflat în timpul executării serviciului de patrulare în zonă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: