Fotbal judeţean

Ciprian Anton rămâne la conducerea AJF Suceava

La finele săptămânii trecute, în aula Liceului cu Program Sportiv, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava. Cu acest prilej, s-au desfăşurat alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei şi pentru Comitetul Executiv. Aflat singur în cursa pentru şefia AJF Suceava, Ciprian Anton, preşedintele în exerciţiu, care a condus destinele fotbalului judeţean în ultimii opt ani, a primit un nou mandat în fruntea organizaţiei, fiind ales în unanimitate de voturi. La şedinţă au participat reprezentanţii a 40 din cele 45 de cluburi afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

În urma voturilor exprimate la alegeri, Comitetul Executiv al AJF Suceava îşi va desfăşura activitatea în următorii patru ani în următoarea componenţă: preşedinte – Ciprian Anton; vicepreşedinţi – Aurel Constantin şi Iulian Darabă; reprezentant Liga a IV-a – Gheorghe Vicol; reprezentant Liga a V-a – Mihăiţă Szekely; reprezentant sector juvenil – Mihai Eremia; preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri – Andrei Pişta; secretar general AJF – Gabriel Şuleru (fără drept de vot).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: