Ion Lungu, despre „Seara valorilor sucevene”:

Iniţiativa urmăreşte să unească cetăţenii oraşului nostru în realizarea de proiecte importante pentru urbe

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a apreciat că evenimentul „Seara valorilor sucevene”, care s-a desfăşurat vineri, în organizarea Primăriei Suceava şi a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, are ca scop să unească locuitorii oraşului pentru proiecte importante pentru municipiu.

El a precizat că Primăria Municipiului Suceava acordă o importanţă deosebită sărbătoririi a 500 de ani de existenţă a Bisericii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din cadrul Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava.

Cu această ocazie, Primăria Suceava s-a asociat cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor pentru organizarea evenimentului „Seara valorilor sucevene”.

Evenimentul s-a desfăşurat în salonul de evenimente Balada şi a fost deschis prin interpretarea Imnului de Stat de către Corala „Ciprian Porumbescu”.

Primarul Ion Lungu a transmis că îşi doreşte să organizeze anual o astfel de festivitate, în cadrul căreia să fie evidenţiate personalităţi din diferite domenii de activitate şi care contribuie la promovarea municipiului.

În cadrul evenimentului au fost acordate numeroase premii unor persoane cu realizări deosebite în serviciul comunităţii sucevene.

Au fost acordate 35 de „diplome de excelenţă” mai multor reprezentanţi ai comunităţii sucevene, printre care oficialităţi centrale şi locale, conducători de instituţii, cadre didactice, clerici, precum şi unor militari în rezervă.

Primarul Ion Lungu a mulţumit tuturor celor care au răspuns pozitiv invitaţiei de a participa la acest eveniment organizat în urma unei idei venite din partea conducerii Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, idee pe care a considerat-o binevenită.

„Această iniţiativă urmăreşte să unească cetăţenii oraşului nostru în realizarea de proiecte importante pentru urbe, printr-o colaborare în interesul comunităţii a administraţiei locale şi judeţene, a bisericii, a societăţii civile şi nu în ultimul rând a reprezentanţilor mass-media” a precizat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: