Curtea de Apel Suceava a dispus menţinerea în arest preventiv a fostului vicepreşedinte al CJ Suceava Cristinel Creţu

Curtea de Apel Suceava a dispus, joi, menţinerea măsurii arestului preventiv în cazul fostului vicepreşedinte al CJ Suceava Cristinel Creţu, după ce Tribunalul Suceava a admis cu două zile anterior măsura arestului la domiciliu.

Tribunalul Suceava a decis, marţi, să admită pentru fostul vicepreşedinte al CJ Suceava Cristinel Creţu o măsură preventivă mai blândă şi a decis ca acesta să fie în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost contestată, iar Curtea de Apel Suceava a respins ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu.

Cristinel Creţu a fost arestat de la începutul lunii aprilie şi a fost trimis în judecată de DNA Cluj pentru luare de mită şi trafic de influenţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: