A condus pe sensul opus

> O femeie din Suceava a fost sancţionată de poliţişti pentru că a pus în pericol siguranţa traficului rutier > Ea a fost depistată în urma unor imagini apărute în mass-media

O femeie de 43 de ani a fost amendată şi i s-a suspendat dreptul de a circula timp de 60 de zile după ce a condus pe DN 2, între Cumpărătura şi Buneşti, pe sensul opus de mers.

Potrivit IPJ Suceava, în mass-media locală au apărut imagini surprinzând încălcarea de către un conducător auto a regulilor de circulaţie pe un segment al DN 2 de pe raza judeţului Suceava.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, împreună cu poliţiştii Poliţiei Municipiului Fălticeni – Formaţiunea rutieră s-au sesizat şi au efectuat verificările necesare identificării autovehiculului şi a conducătorului auto.

Astfel, s-a reuşit identificarea numărului de înmatriculare al autoturismului şi s-a stabilit că la data de 12 iunie, ora 13:15, autoturismul a fost condus pe sensul opus de deplasare pe DN 2, între localităţile Cumpărătura şi Buneşti, de o femeie de 43 ani, din municipiul Suceava.

Faţă de ea s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 870 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 41 alin.(1) din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi, totodată, s-a aplicat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile.

„Siguranţa rutieră este o prioritate a poliţiştilor. Poliţiştii atenţionează cu privire la faptul că vor dispune măsuri sancţionatorii cu fermitate în toate situaţiile în care conducătorii auto pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Scopul acţiunilor noastre în trafic nu este unul sancţionator însă nu vor fi tolerate comportamente care să genereze risc rutier. Mulţumim tuturor celor care ne sprijină în acest demers de securizare a drumurilor publice din judeţ, inclusiv prin sesizarea unor astfel de comportamente iresponsabile care pun în pericol viaţa participanţilor la trafic. Totodată, mulţumim mass-media pentru sprijin şi implicarea constantă pentru creșterea gradului de siguranţă rutieră” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar-şef Ionuţ Epureanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: