După ce s-a încercat ca tot traficul să fie controlat prin Porubne – Siret

Şeful regiunii Cernăuţi spune că a deblocat reconstrucţia a două puncte de trecere a frontierei

Şeful regiunii Cernăuţi, Serghii Osaciuk, a acuzat, marţi, că s-a încercat ca traficul rutier din regiunea Cernăuţi cu România să fie limitat doar la Porubne – Siret, dar a transmis că, prin eforturile pe care le-a făcut, se apropie de finalizare reconstrucţia punctelor de trecere de la Crasna şi Diakivţi.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, şeful Administraţiei Militare Regionale Cernăuţi, Serghii Osaciuk, a anunţat că se apropie de finalizare reconstrucţia punctelor de trecere a frontierei Diakivţi şi Krasnoilsk.

„Doi ani din munca mea activă dau roade. Reconstrucţia punctelor de control este aproape de finalizare… Ca orice succes, aceste puncte de control din Bucovina vor avea mulţi părinţi, oameni cu aceeaşi gândire, asistenţi, dar cel mai important – beneficiari ucraineni şi toţi europeni liberi, fraţi români bucovineni, a scris Osaciuk.

El a subliniat că a reuşit de deblocheze aceste proiecte unde lucrările fuseseră conservate, pentru că se dorea ca tot traficul să fie controlat prin Porubne – Siret.

„Cineva (de fapt toate numele sunt cunoscute) nu a reuşit să utilizeze fondurile europene pentru reconstrucţie, ordonând conservarea lucrărilor, din nedorinţa de a deschide puncte de control suplimentare. Şi-a dorit doar să controlez totul prin Porubne. Noi am reuşit să reanimăm, să reluam activitatea şi să vedem rezultatul final reuşit. Sunt generos în cuvinte de recunoştinţă pentru toţi cei care lucrează pentru Ucraina, pentru apropierea ei de viitorul european!” a concluzionat guvernatorul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: