Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi:

La asfaltarea Aleii Jupiter se lucrează bine

> Strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri şi cu trotuar adiacent părţii carosabile

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat, marţi, că municipalitatea efectuează lucrări de modernizare la infrastructura rutieră şi în cartierul George Enescu.

„Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările de asfaltare a străzii Aleea Jupiter, porţiunea care începe din faţa magazinului Rombat şi se termină la Biserica «Sfântul Ioan cel Nou»” a spus viceprimarul.

Harşovschi a arătat că este vorba despre o amplă lucrare de modernizare a acestei extensii, întrucât, strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri şi cu trotuar adiacent părţii carosabile.

„Până acum s-a introdus reţeaua de canalizare pluvială, s-a turnat stratul suport de asfalt şi s-a realizat ridicarea la cotă a capacelor de canal. În prezent se lucrează la montarea bor-durilor, ulterior urmând a fi turnat şi stratul de uzură” a explicat viceprimarul.

Potrivit lui, finalizarea acestor lucrări va uşura totodată şi accesul tuturor credincioşilor către biserica pe rit vechi „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: