După discuţii cu şeful CNAIR

Gheorghe Flutur a anunţat că se vor reabilita tronsoane din DN 17

… Dar şi că se reabilitează DN 29 A Suceava – Dorohoi şi traseul Vicovu de Sus – Rădăuţi

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, după întâlnirea pe care a avut-o cu directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, la care a participat şi directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Suceava, că se vor reabilita în acest an tronsoane ale DN 17, dar şi drumul naţional DN 29 A Suceava – Dorohoi.

Gheorghe Flutur a spus că s-a început modernizarea DN 17 pe tronsoane importante şi i-a mulţumit directorului general al CNAIR pentru acest fapt.

El a menţionat că este important că începe şi reabilitarea drumului spre Dorohoi, DN 29 A.

Flutur a arătat că legătura cu Dorohoi este cu atât mai importantă mai ales că se discută deschiderea punctului de frontieră de la Racovăţ, cu Ucraina.

El a arătat că, de asemenea, urmează să fie reabilitat drumul care leagă Vicovu de Sus de Rădăuţi prin zona Gălăneşti, pentru că şi la Vicovu de Sus se deschide punctul de frontieră.

„Pe la Palma avem Marginea spre Putna şi alte zone de modernizare. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a alocat destul de mulţi bani Sucevei pentru modernizare” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: