La Horodnic de Sus

Două gospodării au fost afectate de un incendiu

Un incendiu care a izbucnit miercuri dimineaţa într-o gospodărie din localitatea Horodnic de Sus a afectat două gospodării. Prin intervenţia rapidă a pompierilor s-a reuşit localizarea rapidă şi evitarea propagării acestuia la gospodăriile învecinate, mai ales că dezvoltarea flăcărilor era favorizată de vântul puternic.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a declarat că în incendiu au fost afectate două gospodării, cu câte o locuinţă şi o anexă fiecare, având o suprafaţă însumată de aproximativ 185 mp.

Incendiul a fost localizat rapid şi s-a eliminat pericolul de propagare.

Pompierii au lucrat ulterior pentru lichidarea ultimelor focare şi îndepărtarea elementelor de construcţie afectate de incendiu.

Alin Găleată a menţionat că datorita intervenţiei prompte a pompierilor militari şi civili, respectiv pentru că primele echipaje de la Rădăuţi au ajuns la faţa locului în aproximativ 10 minute, flăcarile au fost localizate la timp şi au fost împiedicate să se propage la gospodăriile învecinate.

S-a intervenit cu patru autospeciale ale pompierilor militari şi cu o ambulanţă SMURD, precum şi cu patru autospeciale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Voitinel şi Gălăneşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: