Accidentul din intersecţia de la Primăria Suceava a fost generat de o şoferiţă care nu a respectat culoarea roşie a semaforului

Accidentul cu o persoană rănită produs marţi în intersecţia de la Primăria Suceava a fost generat de o şoferiţă care nu a respectat culoarea roşie a semaforului.

Potrivit anchetei poliţiştilor, marţi, la ora 11:45, o femeie de 32 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Audi A6, pe bulevardul 1 Mai, din direcţia str. Ştefan cel Mare către Spitalul Judeţean de Urgenţă,  la intersecţia cu str. Universităţii, a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen Golf condus de o femeie de 46 ani din municipiul Suceava,  care se deplasa din direcţia str. Universităţii către bulevardul 1 Mai şi a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului electric, fără să acorde prioritate de trecere.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferiţei de 46 de ani. Ea a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ea a fost diagnosticată preliminar cu „contuzie uşoară prin accident rutier”.

Conducătoarele celor două autovehicule au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI