Kevin Spacey urmează să apară joi în faţa instanţei

Kevin Spacey urmează să apară joi în faţa instanţei după ce a fost acuzat de o serie de agresiuni sexuale.

Actorul premiat cu Oscar a fost acuzat în legătură cu acuzaţiile de agresiune formulate împotriva sa de trei bărbaţi, potrivit Sky News.

În vârstă de 62 de ani, Kevin Spacey se confruntă, de asemenea, cu o acuzaţie suplimentară de a determina o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimţământ.

Actorul laureat al premiului Oscar a fost pus sub acuzare recent pentru o serie de agresiuni sexuale împotriva a trei bărbaţi, după o anchetă a poliţiei din Londra. Presupusele infracţiuni au fost comise între martie 2005 şi aprilie 2013, patru dintre incidente producându-se la Londra şi un alt incident la Gloucestershire. În aceste incidente au fost implicaţi doi bărbaţi care au acum peste 30 de ani şi unul cu vârsta de peste 40 de ani.

Kevin Spacey aproape că a dispărut din viaţa publică de mai bine de 5 ani, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracţiuni de natură sexuală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: