Asocierea Florconstruct, SUCT şi Autotehnorom şi-a adjudecat contractul de 10 milioane de lei pentru repararea străzilor din Suceava

> „Din păcate, vom putea face doar jumătate din cât ne-am programat, având în vedere că s-au dublat preţurile”  precizează primarul Ion Lungu, menţionând că, iniţial, cu banii respectivi trebuia să fie reparate  50 de străzi

Primăria Suceava a desemnat un câştigător al licitaţiei   pentru atribuirea serviciului de întreţinere şi reparare a străzilor din municipiul  reşedinţă de judeţ.

Cu oferte au venit asocierea Florconstruct, SUCT şi Autotehnorom şi asocierea dintre firmele Grup Construct Bucovina şi Auto Prima Serv.

„Prima ofertă a fost declarată conformă, cealaltă fiind descalificată. Ca atare, licitaţia a fost câştigată de asocierea Florconstruct, SUCT şi Autotehnorom. Sigur, aşa cum am mai spus, tarifele  cu care au venit sunt cu 85% mai mari faţă de cele de anul trecut. Sperăm să semnăm contractul şi să ne apucăm de treabă, să asfaltăm măcar cât avem aprobat prin această licitaţie”  a declarat edilul-şef Ion Lungu. Valoarea contractului licitat şi care ar urma să fie parafat cu asocierea câştigătoare a competiţiei este de 10 milioane de lei, inclusiv TVA.

Vechiul contract, aflat acum în prelungiri, a fost semnat cu asocierea Florconstruct, SUCT, Autotehnorom şi ConBucovina,  anul acesta urmând a fi efectuate reabilitări pe cel puţin 50 de străzi.

„Aici discutăm numai despre reparaţii, dar mai avem încă 5 străzi care sunt la licitaţie pe partea de investiţii. La începutul anului, când preţurile erau normale, cu banii aceştia, noi ne-am propus să reparăm 50 de străzi. Nu ştim măsura în care vom reuşi. Trebuie să ne restabilim priorităţile, pentru că, din păcate, vom putea face doar jumătate din cât ne-am programat, având în vedere că s-au dublat preţurile”  a explicat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI