Primăria Suceava cumpără instalaţie luminoasă modernă pentru Bradul de Crăciun

> „Pentru achiziţionarea de noi ornamente este necesar ca procedurile de licitaţie să demareze încă din această perioadă de vară” arată primarul Ion Lungu

Primăria Municipiului Suceava lansează procedură de achiziţie publică a noilor ornamente pentru Bradul de Crăciun de pe esplanada Casei Culturii.

„Vrem să schimbăm, cum este şi normal, ornamentul din Bradul de Crăciun din centru. Actualul ornament este vechi, de ani de zile. De aceea trebuie să o luăm din timp, astfel încât acestea să poată ajunge până în luna decembrie” a spus edilul-şef Ion Lungu, menționând că îmbunătăţit va fi şi iluminatul stradal.

În proiectul de rectificare a bugetului local se arată că, pe partea de cheltuieli, se introduce proiectul „Ornamente decorative luminoase (furnizare şi montaj) în valoare de 700.000 de lei”. „Pentru achiziţionarea de noi ornamente este necesar ca procedurile de licitaţie să demareze încă din această perioadă de vară. La momentul respectiv, ornamentele folosite în aceşti ultimi urmează a fi duse în alte cartiere, în aşa fel încâ să se bucure şi cetăţenii de acolo” a punctat primarul Sucevei.

În 2014, Ion Lungu făcea cunoscut că, pentru crearea unei atmosfere cât mai adecvate evenimentelor de sfârşit an, de la bugetul local urma să se aloce 200.000 de lei, pentru modernizarea echipamentelor şi ornamentelor specifice. Primarul sublinia că noile achiziţii vor fi destinate împodobirii, cu predilecţie, a zonei centrale, instalaţiile şi ornamentele disponibilizate luând calea cartierelor. În 2009, pentru marcarea Sărbătorilor de iarnă, în buget au fost prinşi 300.000 de lei. La acea dată, edilul-şef susţinea că suma nu este foarte mare, provenind din economii şi servind inclusiv amenajării a trei orăşele ale copiilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI