„Poezie pe iarbă”, la Vatra Dornei

Gruparea literară Zidul de Hârtie, împreună cu cenaclul sucevean Light of Ink, organizează pe 21 şi 22 mai, o nouă ediţie a festivalului „Poezie pe iarbă”.

Potrivit poetului sucevean Florin Dan Pordan, din partea organizatorilor, iniţiat în 2020, ca festival itinerant, în aer liber, cu ediţii anterioare în Câmpulung Moldovenesc, Voroneţ, Poiana cu Cetate (Iaşi), Aluniş (Buzău) Balcic etc., la care au participat peste 40 de poeţi din România şi străinătate, se va desfăşura în acest an (aflat la ediţia a IX-a), la Vatra Dornei.

Aflăm că vor participa poeţi din Suceava, Fălticeni, Iaşi, Galaţi şi din străinătate: David Greenslade (Ţara Galilor) şi Enrique Nogueras (Spania).

Lecturile vor avea loc la Iona Pub (sâmbătă seara, ora 19:00) şi pe platoului telescaunului Dealul Negru (duminică, ora 13:00, duminică; detalii, la Poetryonthegrass.eu. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: