Primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, este noul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PMP Suceava

> Liderul PMP Suceava, consilierul judeţean Marian Andronache: PMP este al treilea partid la nivel naţional ca şi număr de aleşi locali

Şedinţa de constituire Ligii Aleşilor Locali din cadrul filialei judeţene a PMP Suceava s-a desfăşurat duminică, iar primarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali PMP Suceava, reuniţi în cadrul statutar, şi-au ales structura de conducere pentru următorii ani şi pentru a-şi stabili obiectivele de lucru.

PMP Suceava are, la nivelul judeţului, 127 de consilieri locali, 5 consilieri judeţeni, 2 primari şi 7 viceprimari.

Consiliul Executiv nou ales al Ligii Aleşilor Locali a PMP Suceava are următoarea componenţă:

> preşedinte: Gheorghe Lazar, primarul comunei Marginea;

> secretar general: George Olari, primar al comunei Frătăuţii Noi;

> secretar general adjunct: Ioan Mârza, consilier local în oraşul Cajvana;

> vicepreşedinţi: Cătălin Alexandroaie, Mihai Babalean, Paula Bondar, Ionela Carvatchi, Florica Flutur, Georgel Grosu, Ioan Hreniuc, Cornel Ionescu, Ioan Larion, Lucian Nanu, Cristi Pintilii, Florin Şalar, Gabriel Ţabrea, Octavian Ursache, Cristian Vancea;

> secretari executivi: Patricia Buzilă, Maria Cărăuşu, Ion Cotleţ, Vasile Crihan, Vasile Dimitriu, Constantin Grigorean, Viorel Handragel, Petru Istrate, Florin Maciuc, Viorel Morariu, Florin Nuţu, Viorel Prelipcean, Alexandru Savin, Doru Scutaru, Adrian Ţega.

În cadrul şedinţei, preşedintele filialei judeţene a PMP Suceava, Marian Andronache, a reiterat faptul că „PMP este al treilea partid la nivel naţional ca şi număr de aleşi locali. Suntem, din această perspectivă, mai puternici şi decât USR, decât AUR sau alte partide de pe eşichierul politic care şi-au asumat o bună parte dintre proiectele pentru care a luptat de-a lungul timpului PMP”.

„Practic, piatra de temelie a PMP o reprezintă aleşii locali. Aceasta este avuţia noastră. Din păcate, noi nu am intrat în Parlament, dar dacă ar fi să aleg între a avea parlamentari sau a avea aleşi locali eu spun că aleşii locali sunt cei mai importanţi într-un partid” a mai declarat liderul PMP Suceava, Marian Andronache.

Gheorghe Lazar, noul preşedinte ales al Ligii Aleşilor Locali a PMP Suceava, a transmis colegilor prezenţi la şedinţă: „Trebuie să rămânem uniţi şi să demonstrăm, prin proiectele noastre, că suntem o forţă. Am reuşit să fac, la Marginea, o echipă de succes cu care am obţinut, la alegerile din 2020, funcţia de primar al comunei, cea de viceprimar, plus 6 consilieri locali. Voi reuşi să fac, alături de dumneavoastră, o echipă de succes a aleșilor locali ai PMP. Împreună, vom reuşi să demonstrăm că rămânem dedicaţi proiectelor noastre şi că echipa PMP Suceava este o echipă puternică”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI