PTF Porubne – Siret

Un bărbat din regiunea Cernăuţi a fost prins cu 20.000 de dolari ascunşi în maşină

Departamentul Regional de Vest al Serviciului de Grăniceri al Ucrainei a anunţat, sâmbătă, că un cetăţean din regiunea Cernăuţi a fost depistat încercând să intre în România, prin PTF Porubne – Siret, şi să scoată din Ucraina valută nedeclarată.

Astfel, potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră ai echipei Cernăuţi împreună cu personalul vamal au oprit o tentativă de trecere ilegală a graniţei cu 20.000 de dolari americani.

Conform poliţiştilor de frontieră ucraineni, vineri, 13 mai, la punctul de control Porubne a ajuns un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat din regiunea Cernăuţi, în vârstă de 65 de ani, care intenţiona să iasă din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră ucraineni au decis să efectueze o verificare amănunţită a vehiculului.

În urma verificării, poliţiştii de frontieră şi vameşii au găsit 20.000 de dolari nedeclaraţi, bani ascunşi „într-o nişă pentru depozitare personală”.

Şoferul nu avea niciun document prin care să justifice provenienţa sumei şi care să-i permită să scoată banii din ţară.

Suma de bani, echivalentul a 585.000 de grivne, a fost indisponibilizată, urmând ca instanţa să decidă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: