Serviciul de Permise Suceava a finalizat reprogramarea candidaţilor pentru proba de traseu

> Aceştia vor putea obţine permisul auto până în 23 iunie

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava a anunţat, vineri seara, că a definitivat tabelul cu noile programări pentru proba de traseu, fiind efectuate programări până în data de 23 iunie.

Aflăm că Serviciul a luat în considerare suplimentarea locurilor pentru programarea/reprogramarea candidaţilor în vederea susţinerii examenului la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, ca urmare a delegării de examinatori din cadrul serviciilor publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor teritoriale, de asemenea vizând necesitatea de a asigura transparenţa soluţionării programărilor/reprogramărilor şi numărul mare de candidaţi ce trebuie să fie reprogramaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisului.

Astfel, conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a definitivat datele de programare ale candidaţilor în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisului de conducere.

Persoanele care nu îşi regăsesc data de susţinere a examenului la proba practică în vederea obţinerii permisului de conducere în coloana „data programării iniţiale” din tabelul făcut public de SPCRPCIV îşi vor păstra datele de programare.

Conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a solicitat candidaţilor să respecte datele de reprogramare şi să se prezinte în vederea examinării practice, astfel încât un număr cât mai mare de dosare să fie soluţionate în perioada în care serviciul beneficiază de sprijinul unui număr important de examinatori detaşaţi.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că, până în data de 23 iunie, datorită suplimentării numărului de examinatori, candidaţii vor putea susţine proba de traseu, având astfel şansa de a intra în posesia permisului de conducere auto.

„Apelez la răbdare, disponibilitate şi onestitate atât din partea candidaţilor, părinţilor, rudelor, instructorilor auto, cât şi din partea examinatorilor, astfel încât eforturile şi demersurile Instituţiei Prefectului şi ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor să conducă la rezultate pozitive, dorite şi aşteptate de noi toţi. Succes candidaţilor!” a transmis prefectul Alexandru Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: