Handbal masculin, juniori III

Medalie de argint pentru echipa CSU din Suceava

CSU din Suceava a disputat, la Râmnicu Vâlcea, meciurile din cadrul turneului final al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III. Echipa pregătită la acest turneu de Bogdan Şoldănescu şi Ioan Tcaciuc a avut un parcurs fără greşeală până în finală câştigând detaşat toate partidele disputate.

Mari favoriţi în finala cu formaţia Liceului Tehnic „Liviu Rebreanu” din Turda, după ce în primul joc din grupe sucevenii i-au învins pe clujeni cu 61-37, handbaliştii CSU din Suceava i-au tratat cu superficialitate pe adversarii lor şi au pierdut neverosimil pe final după ce au condus tot meciul.

Medalie de argint pentru CSU din Suceava după un sezon impecabil şi felicitări pentru modul în care clubul universitar a reuşit să adune atâtea talente locale. Urmează, la sfârşitul acestei luni, turneul final de juniori I, acolo unde din nou este prezentă CSU din Suceava condusă de juniorii Daniel Stanciuc şi Cătălin Zarişchi.

CSU din Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot de jucători: Alexandru Halucă, Alexandru Muntean, Alessio Hălănduţ – Iustinian Dănilă, Ianis Chiruş, Tudor Cosoreanu, Luca Cazac, Rareş Ostafe, Alessio Gafencu, Alexandru Radu, Ovidiu Buzu, Răzvan Buzu, Nicolas Zapodianu, Daniel Popovici, Andrei Hoştina şi Alexandru Romaniuc.

Reamintim faptul că, recent, CSU din Suceava a câştigat titlul naţional la nivel de juniori II.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: