Subprefectul Florin Sinescu solicită primăriilor să respecte calendarul distribuţiei pachetelor cu alimente oferite persoanelor nevoiaşe 

> Este vorba despre pachetele acordate prin POAD, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României

 Subprefectul Florin Sinescu a participat, miercuri, la acţiunea de monitorizare a implementării POAD – Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate la nivelul judeţului Suceava, fiind prezent în  comunele Satu Mare şi Dorneşti.

„Instituţia Prefectului – judeţul Suceava coordonează toate acţiunile întreprinse în derularea POAD, astfel încât să fie asigurată respectarea unitară a prevederilor OUG nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Adresăm rugămintea beneficiarilor eligibili să se prezinte la sediul unităţilor administrativ-teritoriale de care aparţin, pentru a ridica pachetele cu alimente care se distribuie în această tranşă (a IV-a) a programului. Totodată, reprezentanţii primăriilor nominalizaţi în grupul de lucru pentru derularea acestui program în judeţ trebuie să aibă în vedere respectarea calendarului de distribuţie aşa cum a fost prevăzut în ordinul prefectului judeţului Suceava” a precizat subprefectul Florin Sinescu.

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare către persoanele înscrise pe listele iniţiale – care sunt elaborate şi asumate de primar sau de reprezentantul acestuia – se realizează până la data de 25 mai a.c., iar distribuirea eventualelor stocuri rămase după această primă etapă, se va face către persoanele înscrise pe listele suplimentare până cel mai târziu la data de 9 iunie a.c.

La nivelul judeţului nostru aflăm că au fost distribuite până la această dată 45.100 dintr-un total de 60.992 pachete cu ajutoare alimentare în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 (POAD), finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: