Liberalul Vasile Tofan a fost ales vicepreşedinte al CJ Suceava 

> „Onoarea e dulce, dar borşul e acru” a spus, după ce a fost votat de consilieri, noul vicepreşedinte

 Consilierul judeţean liberal Vasile Tofan a fost ales, ieri, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Reamintim că postul de vicepreşedinte a rămas vacant după ce fostul vicepreşedinte Cristinel Creţu a demisionat din CJ după ce a fost arestat preventiv, el fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

Şedinţa Consiliului Judeţean Suceava a început, joi, cu depunerea jurământului de noul consilier judeţean PNL Dumitru Berar, care a fost validat în deliberativ în locul lui Cristinel Creţu.

La acest moment a fost înregistat un incident, secretarul general al judeţului uitând să aducă Biblia şi Constituţia pe care acesta să jure.

După ce Dumitru Berar a depus jurământul, s-a trecut la punctul privind alegerea unui vicepreşedinte.

Din partea grupului PNL, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, l-a propus pe Vasile Tofan, consilier judeţean PNL, preşedintele ATOP şi fost primar al municipiului Fălticeni.

Din partea grupului PSD, liderul de grup Gheorghe Iacob l-a propus pe consilierul judeţean Cristian Macsim.

Vasile Tofan a obţinut 22 de voturi pentru, 14 fiind împotrivă iar un vot nul, în timp ce candidatul PSD a obţinut 14 voturi pentru, 19 împotrivă, şi 4 voturi nule.

Noul vicepreşedinte al CJ Suceava, Vasile Tofan, a mulţumit colegilor

„Onoarea e dulce, dar borşul e acru” a declarat Tofan, care le-a spus celor din PSD că situaţia este ca la emisiunea Survivor: „Fiecare cu tribul lui”.

Vasile Tofan a arătat că îşi doreşte să-şi facă treaba cât mai bine, aşa încât toţi consilierii judeţeni să fie mulţumiţi.

Gheorghe Flutur a remarcat că noul vicepreşedinte este cel care va da o notă mai glumeaţă…

„E o notă mai veselă, din ara lui Birlic” a spus Gheorghe Flutur, care l-a felicitat pe noul vicepreşedinte al CJ Suceava.

Vasile Tofan a fost primar al municipiului Fălticeni în perioada 2004-2012 din partea PNL, iar ulterior PDL. El a fost învins în alegerile din 2012 de actualul primar al Fălticeniului, Gheorghe Coman. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: