Festivalul „Ion Cozmei”

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Interjudeţean de Poezie „Ion Cozmei” are în program astăzi, de la ora 10, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bilbliotecii Bucovinei din Suceava, o întâlnire între „prieteni, scriitori, membri ai juriului, organizatori”, după cum ne-a informat coordonatorul manifestării, poetul Ioan Manole, din partea Centrului Cultural „Bucovina”.

Astăzi vor fi acordate premiile ediţiei, inclusiv ale revistelor literare implicate, premiile speciale, menţiunile pentru cei mai buni dintre concurenţi.

De asemenea, în programul zilei, sunt cuprinse un moment artistic, discursuri, rememorări…

Cu precizarea că intrarea este liberă, organizatorii au transmis: „Vă aşteptăm pe toţi cei care iubesc frumosul şi jertfa întru spiritul sacru al Poeziei şi în sanctuarul restaurării memoriei oamenilor valoroşi care mai sunt pe pământ sau în Ţara Poeţilor din cer”.

Festivalul, organizat de Consiliul Judeţean Suceava prin Centrul Cultural „Bucovina”, a cuprins zilele de 10-13 mai a.c. Între coorganizatori figurează Biblioteca Bucovinei, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Primăria Comunei Şerbăuţi. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: