Blocurile cu restanţe la plata apei potabile vor fi debranşate de la reţea 

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, ACET a decis sistarea alimentării cu apă a clienilor rău-platnici.

Dispeceratul Agenţiei Locale ACET Fălticeni a anunţat în această săptămână întreruperea furnizării apei potabile în blocurile sau la scările de bloc unde se înregistrează datorii restante foarte mari. Este a doua acţiune de acest fel din acest an în care furnizorul serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare încearcă să recupereze o parte din banii datoraţi de rău-platnici. În zilele premergătoare Sărbătorilor Pascale, două blocuri din Asociaţia de proprietari nr. 10 au fost debranşate de la reţeaua de apă potabilă din cauza restanţelor.

Societatea ACET transmite că este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a sumelor datorate de clienţi în contul serviciilor prestate. „Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate”, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze această atitudine.

În anunţ, ACET Fălticeni precizează că, pentru nerespectarea clauzelor contractuale privind achitarea debitelor restante, alimentarea cu apă va fi sistată din această săptămână la următoarele blocuri din cadrul Asociaţiei de proprietari nr. 10 (cartierul Republicii): bloc 6, scara B – str. Dimitrie Leonida; bloc 8 – str. Dimitrie Leonida; bloc 3 – str. Izvor; bloc 41, scara C – str. Republicii.

 Pe lângă sistarea apei la blocurile unde sunt restanţe, Agenţia ACET Fălticeni are programate, aproape zilnic, intervenii pentru remedierea unor defecţiuni, situaţie care impune întreruperea furnizării apei potabile pe unele străzi sau în unele cartiere. Ieri, între orele 8:00 – 15.00, furnizarea apei a fost întreruptă pe străzile Ion Creangă, Voluntari, Aleea Lizucăi, pentru o intervenţie pentru remedierea unei avarii pe conducta de azbest (250 mm), de pe strada Ion Creangă. (I.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: