Atletism

Campionatul Balcanic de Alergare Montană, din nou la Câmpulung Moldovenesc

Sâmbăta, 14 mai 2022, Asociaţia Forumului Balcanic de Atletism, împreună cu Federaţia Română de Atletism, cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc şi a Consiliului Local, alături de CSM RARĂUL Câmpulung Moldovenesc, organizează a XIV-a ediţie a Campionatului Balcanic de Alergare Montană.

Municipiul sucevean are şansa pentru a treia oară să găzduiască acest eveniment sportiv. La această ediţie vor lua startul şase ţări: Bulgaria, Grecia, Macedonia, Slovenia, Turcia şi România.

Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 13 mai 2022, ora 16:00, pe Stadionul Municipal „Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc, startul competiţiei urmând să aibă loc sâmbătă, 14 mai 2022, la ora 10:00, în faţa Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: