Organizaţia Municipală USR PLUS Suceava anunţă deschiderea campaniei de strângere de semnături pentru demiterea primarului: „Suceava curată, fără Lungu, fără roată”

Organizaţia Municipală USR PLUS Suceava a anunţat că joi, de la ora 16:00, pe esplanada din centrul municipiului Suceava, se va deschide oficial campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Ion Lungu.

Iniţiatorii campaniei explică de ce au decis strângerea de semnături pentru demiterea lui Ion Lungu:

„Pentru că 1 milion de euro pe o roată panoramică este o batjocură la adresa sucevenilor.

Pentru că oraşul nostru merită o administraţie locală atentă la nevoile sucevenilor.

Pentru că mizeria, praful şi aglomeraţia din oraş ne sufocă.

Pentru că banii noştri sunt risipiţi după bunul plac al primarului.

Pentru că Suceava este un oraş fără viziune urbanistică, în care se construieşte în funcţie de interesele private, nu în funcţie de binele comun.

Pentru că un alt milion de euro pentru renovarea unei săli din primărie este o sfidare a bunului simţ.

Pentru că Suceava merită să fie verde şi curată, nu îngropată în betoane.

Pentru că, după 18 ani de mandat, Ion Lungu nu a găsit soluţii la problemele de trafic ale Sucevei.

Pentru că nu reprezintă Suceava!

Pentru că vrem să arătăm că sucevenii au un cuvânt de spus!”

Preşedintele Organizaţiei Municipale USR PLUS Suceava, Gianina Ursu, a anunţat la 19 aprilie intenţia de a declanşa procedura de demitere a primarului Ion Lungu, iar la scurt timp preşedintele organizaţiei judeţene USR Suceava, senatorul Gheorghiţă Mîndruţă, a solicitat public demisia ei pentru această iniţiativă, considerând că momentul este inoportun.

„Poate că Ion Lungu nu a livrat în aceşti ani de primărie conform aşteptărilor sucevenilor. Poate că ar trebui demis. Cu siguranţă, roata panoramică şi alte proiecte iniţiate de domnia sa nu sunt necesare şi nici măcar benefice municipiului Suceava. Acest demers este unilateral şi asumat numai de către preşedintele filialei municipale USR Suceava, Gianina Ursu. El nu reprezintă punctul de vedere al filialei judeţene USR Suceava şi nici al celei municipale, deoarece decizia nu a fost luată în urma unei adunări generale statutare” a arătat Mîndruţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: