Vesel eşti de neînvins

Am remarcat, probabil şi Dumneavoastră, că toţi cei care au lucrat la partid, poliţie, securitate până în 1990 invocă permanent divinitatea şi se despart cu „Doamne ajută”. Consider o atitudine normală pentru a acoperi deficitul de „Doamne ajută” de pe vremea lui Ceauşescu, dar şi dorinţa de a mai atenua pedeapsa divină pentru blestemăţiile din tinereţe!

Celor în funcţii de decizie în prezent le-aş recomanda „Doamne apără şi păzeşte”! Apără şi păzeşte de DNA, DIICOT, ANI şi, în primul rând, de prietenii şi colegii de partid. Cei cu „probleme” ştiu de ce…

Toată Suceava se întreabă unde este cel mai mare ou! L-aţi trimis la ţară! Alte creaţii măreţe au rămas (nu spun care). Suntem revoltaţi şi aş cita din Radu Gyr: „Ridică-te Gheorghe (Flutur), ridică-te Ioane” (Lungu)! Dar nu vă ridicaţi de la masă până la desert!

Totuşi de Paşte au reapărut tărăboanţe cu ouă imense şi de un colorit şocant! Încă nu pot fi casate? Bine că nu mai avem iepuraşi oribili, strălucitori de care fugeau copiii plângând!

Gheorghe Flutur ne anunţă că, datorită lobby-ului său, 30 de localităţi vor intra în programul de racordare la gaz prin „Anghel Saligny” (adică PNDL 3). Dacă primarii vor începe „turismul” la Bucureşti rezultatele vor fi mai bune. Cu mult!!

L-am văzut pe Niculai Barbă la un concurs de încondeiat ouă! Orientat omul. DNA nu şi-a băgat nasul pe acolo! Dar văzându-l pe vice şi-ar putea schimba strategia! Şi oferirea de ouă încondeiate de Paşte ar intra la foloase necuvenite, adică şpagă! Am primit şi eu!

Ar trebui bătuţi la fundul gol, în piaţa publică, cei care întocmesc priorităţile legislative în Parlament. Atâta neghiobie cuplată cu nepăsare ne face vulnerabili nu la exploziile bombelor ruseşti ci la bombele sociale interne. Brătienii spuneau să ne dezvoltăm „prin noi înşine”, ăştia ne vor scufunda „prin noi înşine”! Toată legislaţia cu efect economic zace! Aşteaptă ordin din Vest sau să o facă cei de acolo?

Cu acest personaj sinistru, Putin, nu-mi place să fac glumiţe. Dar când îl văd făcut „din cuţit” ca Bianca Drăguşanu şi cu privirea fixă a lui Rareş Bogdan (dar nu aşa de bine rujat) nu mă pot abţine!!

Negarea tuturor acuzaţiilor de către ruşi dovedeşte prostie, nesimţire, votcă sau spirit criminal? Cred că toate, în cantităţi imense!

Cu toate crimele, minciunile şi abuzurile comise, electoratul rus îl preferă încă pe Putin! Sper să nu-i dea ideea lui Şoşonica sau altora ca ea. Prin comparaţie, votanţii români sunt mai răsăriţi!!

Udrea a susţinut că nu suportă puşcăria pentru că suferă de osteoporoză! În timp ce purta tocuri de 15 cm! Până şi eu ştiu că este imposibil!

DAN STRUTINSCHI

P.S. Cîţu şi Ciolacu la Kiev. Nu vor fi afectaţi de agresiunea Rusiei! Ştiu şi ruşii că prezenţa celor doi la vârf îi avantajează enorm! În cazul unei agresiuni ruse, ei ar ajuta mai mult decât 3-4 divizii de elită! Ce să mai spun de Klaus!!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: