Angelina Jolie, în vizită în oraşul ucrainean Lvov

Actriţa americană Angelina Jolie a fost văzută sâmbătă în Ucraina, în timpul unei vizite în oraşul Lvov, din vestul ţării, relatează dpa. Într-un video distribuit pe Facebook, actriţa poate fi văzută zâmbind şi făcându-le cu mâna fanilor în timp ce comandă o cafea. Jolie a activat trimis special al agenţiei ONU pentru refugiaţi timp de mai mulţi ani, dar detaliile vizitei ei în Ucraina sunt necunoscute.

Video-ul, în care Angelina Jolie poate fi văzută semnând o bucată de hârtie şi făcând cu mâna spre cameră, a fost postată pe Facebook de ucraineanca Maia Pidhorodeţka şi a adunat de atunci peste 19.000 de redistribuiri.

Pidhorodeţka a postat alături de video mesajul: „Nimic special. Doar Lvov. Am mers doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie. Ucraina este pur şi simplu sprijinită de lumea întreagă”.

Lvov, oraş din vestul Ucrainei, s-a aflat sub atacul armatei ruse în ultimele săptămâni iar anterior în cursul lunii un tir cu rachetă s-a soldat cu cel puţin şapte morţi.

 În luna februarie, Angelina Jolie a vorbit despre războiul din Ucraina într-o postare către cei 12,7 milioane de următori pe care îi are pe Instagram. „Ca mulţi dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina”, a scris ea. „Mă concentrez asupra faptului ca tot posibilul să fie făcut pentru a asigura protecţia şi drepturile umane de bază pentru cei strămutaţi şi refugiaţii din regiune. Am văzut deja informaţii privind victime şi oamenii au început să-şi părăsească locuinţele pentru a căuta siguranţa”, a adăugat ea. „Este prea curând să ştim ce se va întâmpla, dar semnificaţia acestui moment – pentru poporul ucrainean şi pentru statul de drept internaţional – nu poate fi exagerată”, a încheiat Jolie această postare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: